Bloembakken

Bloemen en plantenbakken kunnen op bijna elke gewenste maat gemaakt worden. Productie in eigen werkplaats, vraag naar de mogelijkheden.

Plantenbakken en boombakken

Duurzame houtcomposiet plantenbakken voor buiten, zeer onderhoudsarm. Ideaal als decoratieve afscheiding van terras of bedrijfsentree.

Planten geven mensen een goed gevoel. Daarom maken wij slimme bloembakken die het aangename met het nuttige verenigen. Onze handgemaakte plantenbakken bieden namelijk de mogelijkheid om op een praktische manier het groengevoel te creëren en tevens als afscheiding kunnen dienen. Voor een hoge afscheiding hebben we bloembakken voorzien van een klimoprek, waarlangs vrolijke bloeiers kunnen klimmen. Er zijn ook veel lage modellen, naar wens voorzien we ze van zwenkwieltjes zodat u uw terras in een handomdraai herinricht. Ook kunt u bij ons terecht als u opzoek bent naar een boombak voor een boompje of mooie bamboe bij de entree van uw bedrijf bijvoorbeeld, om uw klanten een warm welkom te heten. Wij maken ze voor u op maat.

 

Composiet plantenbak, kweekbak en boombak

Al onze bloembakken en boombakken worden gemaakt van het uiterst duurzame houtcomposiet. De structuur van de composiet planken zorgt voor een uitstraling als dat van hout, maar is een stuk onderhoudsvriendelijker. De composiet bakken zijn bestand tegen de grillen van het Nederlandse weer en kunnen dus ongestoord zomer en winter buiten blijven staan. U bepaalt de look van uw plantenbak zelf door te kiezen uit één van de vier tinten houtcomposiet planken. Wij adviseren landbouwplastic of folie in de plantenbak te vormen alvorens deze te vullen met aarde. Prik meerdere gaten in de folie voor de afwatering en de planten- of boombak kan gevuld en beplant worden. De hoeken zijn van verzinkt metaal en standaard zwart gecoat. Tegen meerprijs coaten we het metaal in een ral kleur naar uw wens.

 

Maten en vormen

Elke tuin, terras of entree vraagt om zijn eigen plantenbak. Daarom hebben wij een uitgebreide collectie van bloembakken, boombakken en kweekbakken in veel verschillende maten en vormen, zodat de bak een optimale ruimte biedt aan de wortelstructuur van de beplanting. De kweekbakken zijn verhoogt met poten zodat u handig uw kruidenplantjes kunt knippen. De trellisbloembakken zijn voorzien van een klimoprek, dit rek heeft een standaard maat van 180 cm hoog en 92 cm breed. Het klimoprek is van metaal, elektrolytisch verzinkt en zwart gecoat. Alle maten van onze collectie planten-, boom- en kweekbakken kunt u vinden bij de betreffende foto’s op deze website.

 

Service

De bakken worden meestal door onszelf bezorgd en geplaatst op de plek naar uw wens.

Als ze toch met extern transport verzonden worden dan ontvangt u geen bouwpakket. Ze zijn dan volledig gemonteerd.

 

Houtcomposietdiscount.nl is de webshop van een bedrijf die bijna alle producten zelf maakt in de werkplaats te Lichtenvoorde. De composiet picknicktafels en tuinsets genieten landelijke bekendheid door de zware massieve uitvoering.

Duurzame
picknicktafels

Picknicktafels die altijd buiten kunnen blijven. Ideaal voor uw terras, balkon of tuin.

Tuinhek met poortjes, palen en toebehoren

Composiet tuinhekken, handgemaakt in eigen werkplaats. Maatwerk mogelijk

Rabat plank antraciet. Massief composiet

Rhombus wandpanelen, of rabat plank

Zelf iets maken kan prima met de composiet materialen. Planken, regels en palen.

Katten ren buiten 1 x 4

Dierenverblijven en toebehoren

Zwarte gaaspanelen om zelf je dierenverblijf te maken.

Containers opbergen in deze handige ombouw met voetpedaal.

Container ombouw met voetpedaal

Afvalcontainers mooi opgeborgen in deze container ombouw. Met handig voetpedaal

tuintafel met 2 banken wit

Tuintafels en banken van staal en composiet

Duurzame tuintafels of banken. Diverse uitvoeringen.

Bloembakken met klimop rek

Bloembakken en boombakken

Handgemaakte plantenbakken, kan ook heel handig op wielen.

rhombus wandpaneel, duurzaam en onderhoudsarm.

Nieuw! Rhombus planken

Moderne wand panelen, vraag een proefstukje aan!

tweede kans of sale producten

Sale

Tweede kans artikelen of uitlopende producten