Tuinhek

Composiet / kunststof tuinhekken, palen en poortjes, duurzaam en onderhoudsarm. Eenvoudig strak model in div. hoogtes. Maatwerk mogelijk.

Tuinhekjes en poortjes

Een laag tuinhekje als tuinafscheiding. Deze onderhoudsarme composiet tuinhekjes met de uitstraling als een houten tuinhek maken uw tuin af. 

Wilt u uw kinderen of kleinkinderen veilig in de voortuin laten spelen, uw huisdier binnen het hekwerk houden of gewoon een decoratieve tuinafscheiding maken? Iedere tuin vraagt om zijn eigen tuinhek. Daarom maken wij hekwerk in verschillende modellen en maten. Houdt u van een toog of liever van recht? Wilt u een laag tuinhekje voor de voortuin of liever een hoger hek als afscheiding van uw achtertuin? U creëert uw  tuinafscheiding precies zoals u dat wilt. Met onze eigentijdse tuinhekken voegt u in een handomdraai een extra  dementie toe aan tuin.

 

Composiet tuinhek en poortje

De natuurlijke look van het houtcomposiet waar het tuinhek van is gemaakt, is van zeer sterke kwaliteit. De structuur van het composiet zorgt voor een warme uitstraling als dat van hout maar is uitermate slijtvast en onderhoudsarm. Schuren, schilderen of beitsen is verledentijd voor deze tuinhekken. Zowel de planken, paaltjes als de afdekkapjes zijn van het duurzame houtcomposiet. De composiet planken geven met hun antracietkleur een eigentijdse sfeer aan uw tuin.

 

Maatvoering  tuinhekjes en poortje

Geen enkele tuin heeft dezelfde maat. Toch hebben we, om het u makkelijk te maken, een aantal standaard maten in ons assortiment. Bijvoorbeeld een laag tuinhekje van 40 cm, of een wat hogere van 60 cm of 80 cm. Het hekwerk paneel heeft een lengte van 140 cm, maar deze is op elk gewenste lengte in te korten. De afstand tussen de verticale planken is 8 cm. De houtcomposiet planken zijn 1 cm dik en 10 cm breed. De paaltjes hebben een dikte van 12 x 12 cm.  De composieten afdekkapjes, die eenvoudig op de paaltjes te monteren zijn, maken het geheel helemaal af. De hekwerkpanelen maken we volledig handmatig en worden geheel gemonteerd geleverd. Zitten uw maten er niet tussen, dan kunnen wij in overleg maatwerk leveren naar uw wensen.

 

Beslag

Natuurlijk is het beslag van de tuinhekken ook onderhoudsvriendelijk. Het hoogwaardige metalen hang- en sluitwerk is van roestvrij staal en weersbestendig. De solide verbindingsstukken maken van de tuinhekjes een degelijk, onderhoudsarm hekwerk. Met het handige sluitwerk kan het poortje makkelijk open en dicht en is het uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

U plaatst uw tuinhek zeer eenvoudig met de op maat gemaakte hekwerkpanelen, palen, afdekkapjes en het complete beslagset. Wilt u eerst een proefstukje zien? Mail ons, dan sturen we u een stukje houtcomposiet toe.

“Zo blij met ons tuinhekje. Niet alleen maakt het de tuin helemaal af, maar onze hond blijft nu ook netjes achter het hekwerk”

Houtcomposietdiscount.nl is de webshop van een bedrijf die bijna alle producten zelf maakt in de werkplaats te Lichtenvoorde. De composiet picknicktafels en tuinsets genieten landelijke bekendheid door de zware massieve uitvoering.

Duurzame
picknicktafels

Picknicktafels die altijd buiten kunnen blijven. Ideaal voor uw terras, balkon of tuin.

Tuinhek met poortjes, palen en toebehoren

Composiet tuinhekken, handgemaakt in eigen werkplaats. Maatwerk mogelijk

Rabat plank antraciet. Massief composiet

Rhombus wandpanelen, of rabat plank

Zelf iets maken kan prima met de composiet materialen. Planken, regels en palen.

Katten ren buiten 1 x 4

Dierenverblijven en toebehoren

Zwarte gaaspanelen om zelf je dierenverblijf te maken.

Containers opbergen in deze handige ombouw met voetpedaal.

Container ombouw met voetpedaal

Afvalcontainers mooi opgeborgen in deze container ombouw. Met handig voetpedaal

tuintafel met 2 banken wit

Tuintafels en banken van staal en composiet

Duurzame tuintafels of banken. Diverse uitvoeringen.

Bloembakken met klimop rek

Bloembakken en boombakken

Handgemaakte plantenbakken, kan ook heel handig op wielen.

rhombus wandpaneel, duurzaam en onderhoudsarm.

Nieuw! Rhombus planken

Moderne wand panelen, vraag een proefstukje aan!

tweede kans of sale producten

Sale

Tweede kans artikelen of uitlopende producten