Staalwerkplaats

HOUTCOMPOSIETDISCOUNT

Duurzame producten voor buiten

 In 2008 zijn Michael Vos en Nicole Waalder gestart met de verkoop van de eerste serie`s composiet producten in Groenlo. We zijn begonnen met vloerdelen, schuttingen en palen. Alles kant en klaar vanuit China. Helaas hadden de schuttingen doorkijk en ook nog eens veel transportschade. Hierdoor werden we gedwongen om meer zelf te gaan maken en het assortiment uit te breiden.

Gaande weg zijn we eigen producten gaan ontwikkelen zoals de bloembak met trellisrek en en een picknicktafel. In combinatie met stalen frame`s bleek dat best goed te passen en dat zie je weer in het huidige assortiment. De schuttingen zijn tuinhekken geworden en de oorsprokelijke vloerdelen liggen op de tafels en zijn ook de zijkanten van de plantenbakken. Zo ontstaat er een duurzaam product voor buiten. Naast massieve houtcomposiet planken hebben we ook zeer degelijke gaaspanelen die geschikt zijn voor diverse doeleinden, maar het meest gebruikt worden als dierenverblijf . 

Uiteraard doen we dit alles niet alleen! Samen met een aantal medewerkers maken we ieder product in onze eigen werkplaats. Geen massa productie, gewoon degelijk handwerk.

We hebben een verscheidenheid aan vakkennis in huis, op het gebied van Metaal-, hout- en kunststofbewerking. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we makkelijk inspringen op de persoonlijke wens van de klant, zoals maatwerk of afwijken van de standaard uitvoering. Doordat ons bedrijf niet al te groot is, zijn de lijntjes kort en kunnen we creatief en innovatief te werk gaan.

Vooraanzicht