Verzenden en retour

Verzending

Voor al onze producten hebben wij op basis van gewicht een tarief bepaald. De kosten zijn als volgt verdeeld:
Transport gewicht klassen:
* 0-9 kilo € 6,75 ( 1 paal, 1 vogelhuis of montagesets)
* 10-20 kilo 15 (1 tuinhek,1  paal, 1 poortje)
* 21-50 kilo € 50 ( kleinere tuinbanken, bloembakken)
* 51-100 kilo € 75 ( kleine picknicktafel, banken, meerdere bloembakken)
* 101-1500 € 100 ( meeste picknicktafels, container behuizing)

Bedragen zijn incl 21% btw.
Als je meerdere producten besteld, dan wordt automatisch het verzendtarief berekend naar het totaalgewicht.
Afhalen in Lichtenvoorde is natuurlijk ook mogelijk.
Wanneer er geen transport tarief wordt getoond, is er geen standaard verzending mogelijk.
Dan geldt afhaal in Lichtenvoorde ( losse planken vanaf 2 meter).
 
Woon je niet in Nederland maar in België of Duitsland en wil je graag een artikel van onze webshop bestellen, of als bedrijf een Intracommunautaire levering? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 
* Alle tafels, banken en picknicktafels vanaf 200 cm zijn  transportkosten € 100.00 incl 21% btw  Levering met eigen transport incl montage en altijd op afspraak.
* Transport naar de waddeneilanden kan alleen in overleg. Transport naar Belgie en Duitsland ( NRWF) is vanaf € 125.00 incl btw.
 
Mocht u vragen hebben over de verzending/kosten stel ze gerust per mail info@houtcomposietdiscount.nl of bel 0544-488219

Retour

De artikelen die u bij ons besteld zijn vaak op maat gemaakt of op kleur voor u gecoat. Dit valt onder maatwerk en kan niet geretourneerd worden. (Twijfelt u over het uiterlijk van een product, vraag dan eerst een proefstukje aan of kom kijken in de showroom)

Ondanks dat we zeer zorgvuldig omgaan met uw product kan het een keer gebeuren dat er schade is. Meestal valt dit op te lossen. Neem contact met ons op.

Eventuele klachten bij en of na de bezorging dienen binnen 48 uur per e-mail aan ons gemeld te worden. Liefst met foto ter illustratie. Bij het aftekenen van de pakbon tekent u voor akkoord van de kwaliteit van de geleverde goederen. Let dus goed op als de transporteur bij u komt leveren. Controleer de verpakking en inhoud op schade, en instrueer evt diegene die uw bestelling in ontvangst neemt als u zelf niet aanwezig bent. Na het aftekenen van de pakbon kunnen wij helaas niet meer ingaan op reclamaties.

Op al onze producten geeft HCD de wettelijke garantie termijn van 14 dagen. Een product kan binnen 14 dagen altijd geretourneerd worden mits onbeschadigd en in de originele verpakking. Met uitzondering van Maatwerk. De kosten voor retourneren zijn voor de aankopende partij.

Als wij het artikel in goede orde hebben ontvangen, onbeschadigd en ongebruikt dan zullen we het aankoop bedrag zsm retour storten op de zelfde wijze als u heeft voldaan. Per bank, of via de webshop.

Verzending

Als u vragen of opmerkingen heeft, we staan voor u klaar tijdens openingsuren:

Houtcomposietdiscount
Dieselstraat 8
7131 PC Lichtenvoorde
0544-488219
info@houtcomposietdiscount.nl

Ma t/m Vrijdag 8,30-17,00 uur
Zaterdags open op afspraak.
Afspraak of afhalen buiten openingstijden mogelijk in overleg.