Inspiratie

DSCF1126.jpg

Moderne tuin

Harde lijnen en eigentijdse materialen.

De kenmerken van een moderne tuin zijn strakke vormen en lijnen. Denk hierbij aan geometrische vormen zoals rechthoeken. Dit zie je terug in rechte paden en borders. Het is duidelijk waar het pad loopt, het gazon begint, de border staat en wat de ruimte is om gezamenlijk te zitten. Bijvoorbeeld op een verzinkte special edition picknicktafel, of een strakke kruispoot tafel. In een moderne tuin kan je gebruik maken van een strakke afscheiding, denk hierbij aan een composieten tuinhek.

Industriële tuin

Donkere kleuren en robuuste materialen

In de industriële tuin zien we grote meubelen, vierkante vormen en het mixen van materialen terug. Een industriële tuin is perfect als je houdt van strak, ruimtelijk en stoer. Denk hierbij aan onze picknicktafel industrial of aan een tuinbank met grijze plank. Perfect voor de basis van jouw industriële tuin. De brede stalen frames zorgen voor een strakke uitstraling, in combinatie met de composieten planken heeft je tuin een tijdloze eyecatcher!

Inspiratie groene industriële tuin

Blijf op de hoogte

Volg ons op sociale media!

Niks missen van wat we doen? Volg ons dan op Instagram en Facebook. Hier plaatsen we regelmatig bestaande producten maar ook maatwerk projecten.

Spareribs

Kamado recept

Wie houdt er eigenlijk niet van? Wij wel in ieder geval! En we vinden het heerlijk om een vrije dag te besteden aan het bereiden er van! De BBQ aansteken en de spareribs op lage temperatuur langzaam laten garen. Mooier wordt het niet! En zeg nou zelf, als je iets zelf maakt is het toch alleen nog maar lekkerder?

WhatsApp Image 2023 11 10 At 14.27.37
Vooraanzicht

Nog niet genoeg geïnspireerd?

Kom langs in Lichtenvoorde!

Onze producten in het echt zien? We hebben een showroom/tuin, waar enkele producten staan opgesteld.