De winkelwagen is leeg

Voor u koopt

Voor u koopt

LEES ONDERSTAANDE INFORMATIE GOED DOOR VOOR U TOT AANKOOP VAN HOUTCOMPOSIET OVERGAAT.

“Ik heb de maten van mijn tuin en/of terras. Hoe weet ik nu hoeveel hekken of planken ik nodig heb?”

Met hulp van alle beschikbare informatie op onze websites is het zeer eenvoudig om uw bestelling composiet tuinhek uit te rekenen. Er wordt altijd 1 cm per hekwerkdeel extra gerekend voor de werking. VB: Paal is 12 x 12 cm, hekdeel 140 cm, plus 1 cm = Maat 153 cm. Er is 1 montage set per hekdeel nodig. Als je niet aan beide kanten van het hek een montagehoek plaatst kunnen de hekken hol of bol gaan staan.

Mocht u ondanks alle informatie er online niet uitkomen dan kan u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Artikel 17, Algemene verkoopvoorwaarden:

Het berekenen van uw materiaalbehoefte is een extra service van Houtcomposietdiscount. Aan de door ons aanboden berekening/offerte kunnen geen rechten worden ontleend inzake juistheid en de gevolgen hiervan.

“Hoe kan ik de producten het best plaatsen/leggen en wat zijn de garantievoorwaarden op de producten?”

Op alle Houtcomposietdiscount producten zit een garantietermijn van twee jaar.

Bij het plaatsen van schuttingen zijn er een aantal dingen waarmee u rekening dient te houden om aanspraak te kunnen maken op garantie. Wij verzoeken u vriendelijk de montagetips die u ontvangt bij de tuinhekken aandachtig door te lezen en in acht te nemen.

Artikel 11 algemene verkoopvoorwaarden:

De garantie is niet van toepassing bij:

• onoordeelkundig gebruik;

• onjuiste behandeling, onjuiste montage, onjuiste reiniging of gebrek aan normaal onderhoud;

• beschadiging en krasvorming veroorzaakt door nalatigheid, water, zand;

• beschadigingen veroorzaakt door extreme weersomstandigheden, natuurrampen, blikseminslag e.d.;

• elk ander onachtzaam gebruik van het product 

“Ik wil mijn tuinmeubel/hekken zelf ophalen om transportkosten te besparen. Wat moet ik meenemen en waar moet ik rekening mee houden?”

Om schades te voorkomen adviseren wij u voldoende spanbanden, touw, dekens en karton mee te nemen. U kunt zelf eenvoudig meten of  de materialen in uw auto of aanhanger passen. Indien u niet zeker bent van e.e.a dan kunt u contact met ons opnemen.

Artikel 6 algemene verkoopvoorwaarden:

Houtcomposietdiscount is alleen aansprakelijk voor de artikelen tijdens transport indien zij deze in eigen beheer leveren bij de klant. Transport door de klant is voor eigen risico en men kan derhalve dan ook geen beroep doen indien er tijdens deze handelingen schade ontstaat.

Bij afhalen ondertekent u meestal geen pakbon, inspecteer de goederen grondig op eventuele beschadigingen voordat u deze meeneemt. Na betaling kunnen wij helaas niet meer ingaan op reclamaties op basis van beschadigingen (uiteraard wel op eventuele constructiefouten).

“Ik heb mijn meubelen/hekken oid online besteld/betaald en laat het thuis bezorgen. Moet ik verder nog iets doen?”

Transport uit de categorie houtcomposiet tuinmeubelen wordt gezien de omvang met eigen transport bezorgd. Wij bellen u persoonlijk voor een leverafspraak en proberen de bestelling binnen 10 werkdagen te bezorgen. Afhankelijk van de voorraad.

Gezien het gewicht en afmeting van onze producten dient u te allen tijde met minimaal één persoon te helpen met lossen tenzij anders afgesproken.

Sommige orders gaan met externe transporteurs mee.

Onze transporteur maakt met u een afspraak voor levering en streeft ernaar de bestelling binnen 1-5 werkdagen te bezorgen (België 2-5 werkdagen).

 

Algemene verkoopvoorwaarden:

Artikel 5: Het lossen van de goederen geschiedt enkel op de begane grond/naast de auto tenzij anders afgesproken

Artikel 10: Producten kunnen altijd worden geruild binnen 14 dagen na bestelling (behalve maatwerk). De producten dienen onbeschadigd en in de originele verpakking te  zitten. De kosten voor retourneren zijn voor de aankopende partij.

Artikel 13: Eventuele klachten na bezorging dienen binnen 48 uur hetzij schriftelijk, hetzij via e-mail aan ons gemeld teworden. Bij het aftekenen van de pakbon tekent u voor akkoord van de kwaliteit van de geleverde goederen. Na het aftekenen van de pakbon kunnen wij helaas niet meer ingaan op reclamaties. Bij geen akkoord kan u eventuele reclamaties aantekenen op de pakbon wij zullen deze dan zo spoedig mogelijk oplossen.

Artikel 19: De klant erkent bij het aangaan van de e-mail bestelling en het aftekenen van de pakbon de algemene voorwaarden te aanvaarden. 

Afdrukken